Bezoek ons
Van Horneplein 3, 6085 CZ Horn
Bel ons
0475 - 80 19 60 | 0475 58 15 36

Deze website is onder constructie. Nog niet alle gegevens zijn definitief. Dit wordt zo snel mogelijk in orde gemaakt. Excuses voor het ongemak.

Wij geloven, dat u, als patiënt/cliënt zelf wilt meebeslissen hoe uw zorg eruit moet zien en dat u daar ook invloed op wilt uitoefenen. Tenslotte weet u vaak zelf, wat u met uw therapie zou willen bereiken, of waarom u voor een bepaalde therapie kiest.

Wij zijn er van overtuigd, dat wij samen met u, uw zorg gestalte kunnen geven, in gezamenlijkheid…

Zorgen doen we samen!

 

Gezondheidscentrum Honné is een samenwerkingsverband van eerstelijnszorgverleners met een aantal ondersteunende dienstverleners, die maatwerk leveren voor uw gezondheidsproblemen.

Ons gezondheidscentrum is uniek in Nederland en biedt zorg, die gebaseerd is op samenwerking tussen veel verschillende zorgverleners.

Deze samenwerking wordt gegarandeerd door onderling overleg, maar daarin ben u als client gelijkwaardige partner. U kunt uw zorg zelf regelen, maar wij ondersteunen waar dat nodig is.

Hoe dat geregeld is leest u hieronder.


Elke zorgverlener is hoog opgeleid en beschikt over veel klinische ervaring. Daarnaast is ieder van ons ook gespecialiseerd in een bepaald deelgebied van de zorg.

De geleverde behandelingen worden afgestemd op uw zorgvragen, waarbij u zelf mee kunt bepalen, hoe die behandeling er uit moet zien. Uw wensen en behoeften worden meegenomen in de dialoog tussen uw zorgverlener(s) en u zelf.

De zorg die wij bieden omhelst reguliere individuele zorg, tot en met multidisciplinaire zorg bij zeer complexe aandoeningen. Bij complexe zorg worden alle noodzakelijke zorgverleners ingeschakeld, die daarvoor nodig zijn en uzelf kunt direct invloed uitoefenen op de gezamenlijke afspraken die staan in het eigen ontwikkelde elektronisch patiëntendossier. (M.I.S.)  

U zelf bepaalt welke zorgverleners inzicht hebben in uw dossier.

Gezondheidscentrum Honné is gespecialiseerd in chronische, complexe, neurologische en oncologische aandoeningen, waarbij de leeftijd van haar cliënten loopt van 0 tot 100. Gezondheidscentrum Honné is daarmee voorbereid op de veranderingen in zorgvragen, waarbij wetenschappelijk bewezen zorg aangeboden wordt, dichtbij huis en, indien nodig, aan huis.

 

Naast deze reguliere en multidisciplinaire behandelingen biedt gezondheidscentrum Honné ook (preventieve) beweegprogramma’s en ontwikkelt zij producten die aansluiten bij de continue veranderende zorgbehoefte van de samenleving. U leest daar meer over bij “activiteiten”, boven in de balk

Daarnaast levert Gezondheidscentrum Honné natuurlijk ook de reguliere één op eén zorg, zoals u die kent, met de zorgverlener van uw keus.

Onze kracht

Voorbeeld 1
Voorbeeld 1
Voorbeeld 4
Voorbeeld 4
Voorbeeld 2
Voorbeeld 2
Voorbeeld 5
Voorbeeld 5
Voorbeeld 3
Voorbeeld 3
Voorbeeld 6
Voorbeeld 6

Ontmoet ons team fysiotherapie

Henry Honné

Henry Honné

MSc/MNR/PT, Master Neurorehabilitation and Innovation en fysiotherapeut, handtherapeut Meer over Henry
Ilse Mahieu

Ilse Mahieu

MSc/MPPT/PT Algemeen fysiotherapeut, Master Kinderfysiotherapeut Meer over Ilse
Maud Opstals

Maud Opstals

Algemeen fysiotherapeut Meer over Maud
Carolien Honné-Bex

Carolien Honné-Bex

Algemeen fysiotherapeut, oncologisch fysiotherapeut en oedeemtherapeut Meer over Carolien
Chris Schmeetz

Chris Schmeetz

MSc/MPTS/PT Master sportfysiotherapie en algemeen fysiotherapeut Meer over Chris
José Verdonschot

José Verdonschot

Algemeent fysiotherapeut, oedeemtherapeut en geriatriefysiotherapeut Meer over José
Frank Hendricks

Frank Hendricks

MSc/MMT/PT, algemeen fysiotherapeut, Master Manuele therapie en arbeidsfysiotherapie Meer over Frank
Kirsten Peelen-van Olst

Kirsten Peelen-van Olst

MSc/MNRI/PT Algemeen fysiotherapeut en Master Neurorevalidatie en Innovatie Meer over Kirsten
Helga van Montfort-Verboeket

Helga van Montfort-Verboeket

Secretaresse

Als secretaresse help ik u graag bij vragen over fysiotherapie of het maken van een afspraak. Daarnaast verzorg ik de administratie rondom uw behandeling en bied ondersteuning aan het team. Samen met een enthousiast team fysiotherapeuten staan we graag klaar om uw behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Voor mij is het bijzonder om vanuit een ondersteunende functie een actieve bijdrage te leveren aan kwalitatieve zorg. Met passie voor de zorg zet ik mij graag in voor u als patiënt.

Meer over Helga

Laatste nieuws

Gezondheidscentrum Honné is een actieve organisatie, daarom zijn wij vaak bezig met de opzet van nieuwe initiatieven.

Zie hier ons laatste nieuws.

Lees al het nieuws
Breincafé Horn

Breincafé Horn

Vol trots verwijzen wij hier naar de site van het Breincafé. Breincafé Horn is het enige Breincafé, dat georganiseerd...

Lees bericht

Recensies