Locatie Horn
Van Horneplein 3, 6085 CZ Horn
Afspraak maken
0475 - 80 19 60
Locatie Venlo
Veldenseweg 52, 5914 ST Venlo

Femke Morilla
BIG registratie: 89924251704
Femke@gezondheidscentrumhonnee.nl

 

 

 

 

Specialisaties: 

  • Master kinderfysiotherapie
  • Fysiotherapie
  • Medical taping
  • Sport- en groei gerelateerde blessures en klachten
  • Plagiocephalometrie / schedelomtrekmeting

Mijn naam is Femke Morilla en ik ben blij om mezelf voor te stellen als nieuw lid van het team! In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Hogeschool Zuyd. Na mijn afstuderen heb ik met veel plezier in een particuliere praktijk in Geldrop gewerkt, waar ik ervaring heb opgedaan in verschillende aspecten van de fysiotherapie. Ik heb daar de kans gekregen om mee te lopen met mijn collega kinderfysiotherapeut en dat was een echte eye-opener.
Het werken met kinderen vond ik zo leuk, dat ik besloot verder te studeren en de Master Pediatric Physical Therapy bij Avans+ in Breda te volgen. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij Fysio4Kids in Weert. In juni 2023 heb ik de master afgerond en sindsdien heb ik me verder ontwikkeld als kinderfysiotherapeut. Ik heb diverse cursussen en lezingen gevolgd, vooral gericht op het sportende kind met lichamelijke (groei-gerelateerde) klachten.
In mijn vrije tijd ben ik ook graag actief bezig. Je kunt me regelmatig vinden op de hockeyclub in Weert of in de sportschool. Reizen is een andere grote passie van mij en de bucketlist met te bezoeken landen is nog lang!

Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan in deze nieuw uitdaging en ik hoop jullie snel te ontmoeten in de praktijk!