Bezoek ons
Van Horneplein 3, 6085 CZ Horn
Bel ons
0475 - 80 19 60 | 0475 58 15 36

Breincafé Horn 11 september 2018

Breincafé Horn; van Horneplein 3, Horn

Dinsdag 11 september 2018; 19:30-21:30 uur

Gastspreker: Annette Nobuntu Mul

Gestalt Psychotherapeut & Supervisor

 

De kracht van ongewenste emoties

Als we het licht laten schijnen op onze donkere kanten

is er geen duisternis meer….

Op deze avond gaan we, psychotherapeute en auteur Annette Nobuntu Mul en u, als grootste ervaringsdeskundige, samen in dialoog en op reis. Op reis naar de natuurlijke weg van een negatieve naar een positieve emotionele spiraal. Annette ontdekte in haar (werk)leven via de Afrikaanse levensfilosofie Ubuntu, dat zogenaamd negatieve emoties in feite gezonde prikkels zijn die, als je ze toelaat en ermee speelt, juist die kracht blijken te bevatten die je op dat moment nodig hebt. Als je moe bent en je doet moe dan rust je uit. Als je gilt in de achtbaan dan is het lekker spannend. Als je speelt dat je boos bent straal je gezag uit. En als je depressief bent en je stapt in de leegte dan ontmoet je daar de zin van je bestaan. Onze zogenaamd negatieve emoties schreeuwen juist om aandacht als we ze ontkennen, maar ze blijken een natuurlijke kompas naar rust, vervulling en zingeving te zijn als we ze erkennen. Bij onszelf én onze naasten!

Welkom met ál uw naasten en emoties!