Bezoek ons
Van Horneplein 3, 6085 CZ Horn
Bel ons
0475 - 80 19 60 | 0475 58 15 36

Opening in 2011 en 2012

De opening (30 september 2011) en open dag (1 oktober 2011) zijn zeer druk bezocht geweest.

Erg veel leuke, lovende en enthousiaste reacties!

We zijn er erg blij mee en trots op!

Tijdens de officiële opening was de tent, geplaatst voor het centrum bijna te klein! Door het goede weer,konden en stonden zelfs mensen buiten te luisteren naar de toespraken en verrichtingen van respectievelijk Henry Honné, Marie-Antoinette en Fransje Lemmen van toneelclub Spelenderwijs uit Horn, Dr. Bert de Swart, lector van de opleiding Neurorevalidatie van de HAN Nijmegen en de officiele “knip” van Nienke ,samen met wethouder Jo Smolenaars van Leudal.

De open dag, eveneens met stralend weer, is een indrukwekkende stroom van bezoekers geweest, van kwart voor elf tot ver na vieren.

Prachtige bloemstukken en veel felicitaties!

 ——————————————————————————————————

10 januari 2012 was alweer onze tweede opening: Wethouder Smolenaars heeft ons breincafé geopend. De avond werd bezocht door 53!! gasten, die getrakteerd weren op koffie en vlaai en korte toespraken van Ine van de Schoor, ergotherapeut en Niky Last, logopedist.

De avond is gezellig en ontspannen verlopen en vanaf nu is er elke tweede dinsdag van de maand om 19.30 uur een breincafé in Horn.

De dagelijkse leiding is in handen van Marjo de Geus en Mia Lemmers, zelf beiden mensen met een NAH.  Op de achtergrond is er enorm veel ondersteuning geweest van Mariëlle Corstjens, die bijvoorbeeld ook de poster voor de opening heeft ontworpen.

 Beide openingen zijn ook te zien geweest op het nieuws van 3ML.